Eduard Gener - Diumenge
SKU: RGB-86/17

Eduard Gener - Diumenge

8,00€

Eduard Gener presenta el seu segon disc Diumenge (RGB Suports, 2017). Aquest llarga durada és un compendi de 10 cançons pròpies influenciades pels discos que sonaven a la platina del tocadiscos de la casa els seus pares cada diumenge, quan Gener era tot just un adolescent. És un homenatge a una època alegre i un disc optimista sense ser un conte de fades. En el pla musical, Gener mescla en aquest disc estils com rhythm and blues, swing i cançó d'autor. Tant en la temàtica de les lletres com en la música, Diumenge és un disc força diferent a l’anterior, Les Avingudes, més tràgic i pausat.

Diumenge és un disc proper al jazz, d’estil clàssic però amb un so actual i un directe entusiasta ja sigui amb un Eduard Gener sol al piano com acompanyat del seu fantàstic combo de músics.

La seva proposta no es basa en versions de clàssics del gènere ni cançons pròpies escrites en anglès, sinó que la majoria són composicions que interpreta en català amb una naturalitat i musicalitat realment sorprenents.

 

Productes relacionats

Eduard Gener - Les Avingudes

Eduard Gener - Les Avingudes

7,00€
Afegeix a la cistella
Eduard Gener - Vitamina D

Eduard Gener - Vitamina D

10,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca