Cantabile - Once upon a time
SKU: RGB-64/15

Cantabile - Once upon a time

7,00€

Hi havia una vegada un cor de noies de la Vila de Gràcia de Barcelona…

Moltes històries comencen amb “Hi havia una vegada” i aquelles que no, hi podrien haver començat. Però la de Cantabile no comença ni acaba aquí. És al 1999 quan neix com a continuació de la coral infantil “els Picarols” del Cercle. Actualment i des del 2009 el formen noies entre 16 i 30 anys, amb una cosa en comú: ganes de fer música i experimentar amb les possibilitats de la veu femenina; amb la nova direcció el cor adquireix un segell personal donant molta importància a la interpretació, posada en escena i proposta visual en els seus concerts.

“Once upon a time” és el primer disc de Cantabile, el començament d’una història. És també la història de cadascuna de nosaltres, la que s’amaga darrere els nostres 19 somriures, darrere les nostres veus... 19 camins diferents que convergeixen per crear música. Com en un mashup o com en un conte d'Andersen, les nostres vides expliquen narracions diferents, que alhora en composen una de nova.

Cadascun dels seus 11 temes té també el seu relat, alguns formen part d'altres escrits més llunyans. Alhora junts teixeixen una nova història, la que teniu a les mans, tot passant per diferents estils musicals amb els que hem trobat una via per expressar allò que tenim dins: els musicals, la música pop, els mash-ups, i música catalana d’autor.

"Once upon a time” és també la vostra història, la d’aquells que ens escolteu, des del moment que ens deixeu entrar dins vostre, amb la nostra música. Laia Jornet!

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca