Pèl de Gall - Junts
SKU: RGB-175/22-S2

Pèl de Gall - Junts

10,00€

Colors i alegria amb elnou senzill de PÈL DE GALL “JUNTS”

"Junts somiarem estant desperts viatjarem a un món que ningú ha descobert. Junts creuarem mars i deserts sentirem que som els reis de l’univers". Aquest és l'inici de "Junts", una cançó que parla de l'amor i l'amistat i de com aquests sentiments tenen el poder de millorar la nostra qualitat de vida.

PÈL DE GALL amb aquest nou senzill vol que ens traslladem a un món ple de color, alegria, fantasia, amor, amistat, aventura, festa...totes aquelles experiències boniques que ens agrada gaudir amb bona companyia. "Junts" també ens parla de viure el moment, d’aprofitar totes les oportunitats que ens brinda la vida, i viure-la sempre amb intensitat: "Saps que ara i aquí és es moment no deixis passar aquest tren es nostro viatge és imminent".

"Junts" surt acompanyat d'un videoclip rodat durant els mesos d'hivern en diferents llocs de Menorca: les zones de Cavalleria i LaMola, i amb escenes gravades en punts de l'interior de l'illa, com per exemple, la finca S'Ullestrar i l'hotel Llucasaldent Gran.

 

logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca