Landry el Rumbero - Ets Especial
SKU: RGB-78/16

Landry el Rumbero - Ets Especial

8,00€

El tercer disc de Landry el Rumbero és l'aposta més personal de la banda de Rumba Catalana per públic familiar. Així com als dos treballs anteriors "Rumba Catalana per Petits i Grans" i "Les cançons i els Poemes de Nadal", la banda introduïa la Rumba Catalana a la cançó popular, en aquesta ocasió és un treball de temes originals, que pretén aportar missatge pròpi, amb unes cançons que, més que infantils, es defineixen com a aptes per a tots els públics.

La banda està formada per una meitat de músics paios i una meitat de músics gitanos, tots ells integrants de les més importants bandes de rumba catalana del país com La Trova Kung Fú, Sabor de Gràcia, AiAiAi, entre d'altes. Amb aquests ingredients Landry el Rumbero s'endinsa en sons que transmeten la riquesa de la fusió cultural, amb lletres, tendres, festives i responsables que ens aporten molta informació sobre la cultura gitana i la Rumba Catalana entre altres temes, permetent-se llicències musicals que van des de la Bossa Nova al Son Cubà passant per ritmes Balcànics.

En el disc hi col·laboren, Els Amics de les Arts, Irrisori Klezmer Band, Macedònia, Betty Akna, Sicus Carbonell i Sabor de Gràcia.

Productes relacionats

Landry - Atreveix-te

Landry - Atreveix-te

10,00€
Afegeix a la cistella
Landry - Gairebé Impossibles

Landry - Gairebé Impossibles

0,00€
Afegeix a la cistella

També pots estar interessat en aquests productes

 Black Music pels més Menuts -  Black Music pels més Menuts

Black Music pels més Menuts - Black Music pels més Menuts

9,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca