Edna Sey - Stay Focused
SKU: RGB-113/18

Edna Sey - Stay Focused

8,00€

EDNA SEY cantant de The Sey Sisters entre d’altres formacions de soul i gospel de l’escena catalana, obre una via en solitari. Presenta el seu projecte més personal, endinsant-se en la composició de les seves pròpies cançons. Aquesta nova aventura s’inicia el 2015 amb l’enregistrament del seu primer EP “Just being Myself” i obre les portes d’aquest nou projecte que es presenta a Festivals i Festes Majors de la geografia catalana.

Amb la complicitat del productor de black music Enric Peinado, EDNA SEY enregistra el seu primer LP “STAY FOCUSED” (RGB suports 2018), un àlbum amb una gran energia i llum pròpia, que plasma la seva particular visió del soul i de la seva herència afromusical.

“STAY FOCUSED” és un disc potent i elegant que desprèn amor i positivitat cap a un mateix i envers els altres, perquè “per poder estimar, primer ens hem d’estimar a nosaltres mateixes i així poder repartir amor sense temors.”

El seu primer single “Celebrate it” afirma la importància de disfrutar i celebrar tots els èxits aconseguits, fins i tot els petits. És el moment de valorar-nos i així revertir la negativitat latent del dia a dia.

 

Productes relacionats

Funkystep & The Sey Sisters - A Matter of Funk

Funkystep & The Sey Sisters - A Matter of Funk

8,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca