Funkystep & The Sey Sisters - A Matter of Funk
SKU: RGB-83/16

Funkystep & The Sey Sisters - A Matter of Funk

8,00€

DIGIPACK "Funkystep & The Sey Sisters - A Matter of Funk"

Un disc amb 13 temes ben elaborats, lletres amb missatge positiu i una producció molt acurada, un disc eclèctic on es poden escoltar diferents gèneres de la música negra. “A MATTER OF FUNK” ( © 2016 RGB Suports ).

Mike Mariconda, un dels productors musicals, comenta sobre el disc “La seva música es basa en les diferents formes de música negra, passant pel jazz, funk, r&b, blues, soul, gospel i també d’arrel africana. El meu objectiu era barrejar totes aquestes influències d’una manera efectiva i original, captant l’energia i el groove dels seus directes. Treballar en aquest disc ha sigut un repte, però el procés no ha estat difícil perquè hi havia una creativitat natural que fluïa per explorar nous camins artístics. Dia a dia, sentia la positivitat i energia que transmeten amb la seva música i em sento afortunat d’haver viscut aquesta experiència amb ells.”

“A MATTER OF FUNK” és un disc que desprèn positivisme, parlant sobre l’amor, la llibertat, la importància de viure el moment, gaudir de la vida i de la força de la música, de la necessitat de ser un mateix per afrontar els reptes de la vida. El disc conté una sola versió, del tema “Why am I treated so bad” de The Staple Singers, un tema en que es reivindiquen els drets socials dels negres, i que era un dels temes preferits del Dr. Martin Luther King, i dos temes en català.

 

Productes relacionats

Edna Sey - Stay Focused

Edna Sey - Stay Focused

8,00€
Afegeix a la cistella
logo-footer3.png

Som el que escoltem

Informació general

Copyright © 2021 RGB Suports

Busca